Drejtësia, halli i përjetshëm i Lulzim Bashës
Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1321 [name] => BLOGU [slug] => blogu [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1321 [taxonomy] => category [description] => BLOGU [parent] => 0 [count] => 3320 [filter] => raw [cat_ID] => 1321 [category_count] => 3320 [category_description] => BLOGU [cat_name] => BLOGU [category_nicename] => blogu [category_parent] => 0 ) )
 • BLOGU
 • Drejtësia, halli i përjetshëm i Lulzim Bashës

  Basha që flet për hetime në një kohë që nuk po hetohet për lobimin rus.

  Enigmat dhe përgjigjet për çështjen e detit
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1321 [name] => BLOGU [slug] => blogu [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1321 [taxonomy] => category [description] => BLOGU [parent] => 0 [count] => 3320 [filter] => raw [cat_ID] => 1321 [category_count] => 3320 [category_description] => BLOGU [cat_name] => BLOGU [category_nicename] => blogu [category_parent] => 0 ) )
 • BLOGU
 • Enigmat dhe përgjigjet për çështjen e detit

  Gjykata e Kushtetuese e ka shpallur marrëveshjen e detit të vitit 2009 të papërputhshme me.

  Arrestimet në Lezhë, pretendimi fals për goditjen e zyrtarëve të PD
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1321 [name] => BLOGU [slug] => blogu [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1321 [taxonomy] => category [description] => BLOGU [parent] => 0 [count] => 3320 [filter] => raw [cat_ID] => 1321 [category_count] => 3320 [category_description] => BLOGU [cat_name] => BLOGU [category_nicename] => blogu [category_parent] => 0 ) )
 • BLOGU
 • Arrestimet në Lezhë, pretendimi fals për goditjen e zyrtarëve të PD

  Mesazhi kryesor që Basha imponoi në media ishte ajo e një drejtësie selektive që sipas.

  Një iluzion me emrin Putin
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1321 [name] => BLOGU [slug] => blogu [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1321 [taxonomy] => category [description] => BLOGU [parent] => 0 [count] => 3320 [filter] => raw [cat_ID] => 1321 [category_count] => 3320 [category_description] => BLOGU [cat_name] => BLOGU [category_nicename] => blogu [category_parent] => 0 ) )
 • BLOGU
 • Një iluzion me emrin Putin

  Inflacioni zhyti në mjerim pensionistët. Pasuri të mëdha u krijuan përmes zhvatjes. Pasi kish qenë.

  Raporti për Ramizin: Ja pse s’do i botojmë, Këlliçit, Agim Shehut dhe Sotir Andonit
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1321 [name] => BLOGU [slug] => blogu [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1321 [taxonomy] => category [description] => BLOGU [parent] => 0 [count] => 3320 [filter] => raw [cat_ID] => 1321 [category_count] => 3320 [category_description] => BLOGU [cat_name] => BLOGU [category_nicename] => blogu [category_parent] => 0 ) )
 • BLOGU
 • Raporti për Ramizin: Ja pse s’do i botojmë, Këlliçit, Agim Shehut dhe Sotir Andonit

  Libri i Kaloçit, “Shkrimtarët dhe artistët nën diktatin komunist”, zbulohet informacioni sekret i vitit 1976.

  Shallvaret e Ramës dhe Oboti i përmbytur
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1321 [name] => BLOGU [slug] => blogu [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1321 [taxonomy] => category [description] => BLOGU [parent] => 0 [count] => 3320 [filter] => raw [cat_ID] => 1321 [category_count] => 3320 [category_description] => BLOGU [cat_name] => BLOGU [category_nicename] => blogu [category_parent] => 0 ) )
 • BLOGU
 • Shallvaret e Ramës dhe Oboti i përmbytur

  Ka më shumë se dy javë që rrethinat e Shkodrës, janë nën pushtetin e ujit..

  Asgjë nuk e ndal dot ç’montimin politik të Lulit
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1321 [name] => BLOGU [slug] => blogu [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1321 [taxonomy] => category [description] => BLOGU [parent] => 0 [count] => 3320 [filter] => raw [cat_ID] => 1321 [category_count] => 3320 [category_description] => BLOGU [cat_name] => BLOGU [category_nicename] => blogu [category_parent] => 0 ) )
 • BLOGU
 • Asgjë nuk e ndal dot ç’montimin politik të Lulit

  Ajo që të bie në sy ditët e fundit në Partinë Demokratike, është mbrojtja që.

  Vettingu/ Në Shkodër është vjedhur e tjetersuar çdo pëllëmbë prone publike, deri ish nevojtoret
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1321 [name] => BLOGU [slug] => blogu [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1321 [taxonomy] => category [description] => BLOGU [parent] => 0 [count] => 3320 [filter] => raw [cat_ID] => 1321 [category_count] => 3320 [category_description] => BLOGU [cat_name] => BLOGU [category_nicename] => blogu [category_parent] => 0 ) )
 • BLOGU
 • Vettingu/ Në Shkodër është vjedhur e tjetersuar çdo pëllëmbë prone publike, deri ish nevojtoret

  Tjetersimi i pronave në Lezhë është tepër i vogël në krahassim me territorin e Shkodrës..

  Pse nuk duhet dhoma e këshillimit!
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1321 [name] => BLOGU [slug] => blogu [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1321 [taxonomy] => category [description] => BLOGU [parent] => 0 [count] => 3320 [filter] => raw [cat_ID] => 1321 [category_count] => 3320 [category_description] => BLOGU [cat_name] => BLOGU [category_nicename] => blogu [category_parent] => 0 ) )
 • BLOGU
 • Pse nuk duhet dhoma e këshillimit!

  Mospranimi i rekursit, nga Kolegji i Gjykatës së Lartë, si në rastet kur ai ishte.

  Akti i fundit i dramës “Kur shembej Teatri”
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1321 [name] => BLOGU [slug] => blogu [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1321 [taxonomy] => category [description] => BLOGU [parent] => 0 [count] => 3320 [filter] => raw [cat_ID] => 1321 [category_count] => 3320 [category_description] => BLOGU [cat_name] => BLOGU [category_nicename] => blogu [category_parent] => 0 ) )
 • BLOGU
 • Akti i fundit i dramës “Kur shembej Teatri”

  Po, me gjasë kjo do të ndodhë, teatri me të vërtetë edhe mund të shembet(!)..

  Nga Sumerët te Skripal: Mijëra spiunë të famshëm që bënë histori
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1321 [name] => BLOGU [slug] => blogu [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1321 [taxonomy] => category [description] => BLOGU [parent] => 0 [count] => 3320 [filter] => raw [cat_ID] => 1321 [category_count] => 3320 [category_description] => BLOGU [cat_name] => BLOGU [category_nicename] => blogu [category_parent] => 0 ) )
 • BLOGU
 • Nga Sumerët te Skripal: Mijëra spiunë të famshëm që bënë histori

  Rasti i helmimit të spunit rus Sergej Skripal dhë të bijës në Britaninë e madhe,.

  Gjyqtarë apo biznesmenë? Rasti Broci dhe të tjerët
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1321 [name] => BLOGU [slug] => blogu [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1321 [taxonomy] => category [description] => BLOGU [parent] => 0 [count] => 3320 [filter] => raw [cat_ID] => 1321 [category_count] => 3320 [category_description] => BLOGU [cat_name] => BLOGU [category_nicename] => blogu [category_parent] => 0 ) )
 • BLOGU
 • Gjyqtarë apo biznesmenë? Rasti Broci dhe të tjerët

  Në verifikimet e fundit të njerëzve të drejtësisë për deklaratën e pasurisë, Artan Broci mund.

  100 punëdhënësit më të mëdhenj; Ekonomia primitive e lojërave të fatit
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1321 [name] => BLOGU [slug] => blogu [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1321 [taxonomy] => category [description] => BLOGU [parent] => 0 [count] => 3320 [filter] => raw [cat_ID] => 1321 [category_count] => 3320 [category_description] => BLOGU [cat_name] => BLOGU [category_nicename] => blogu [category_parent] => 0 ) )
 • BLOGU
 • 100 punëdhënësit më të mëdhenj; Ekonomia primitive e lojërave të fatit

  Nga 16 ndërmarrje në vend, private dhe publike, që kanë më shumë se 1,000 punonjës,.

  Shqipëria nën survejim
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1321 [name] => BLOGU [slug] => blogu [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1321 [taxonomy] => category [description] => BLOGU [parent] => 0 [count] => 3320 [filter] => raw [cat_ID] => 1321 [category_count] => 3320 [category_description] => BLOGU [cat_name] => BLOGU [category_nicename] => blogu [category_parent] => 0 ) )
 • BLOGU
 • Shqipëria nën survejim

  Shqipëria është zyrtarisht nën survejim. Biznesi i tregtimit të sistemeve të sigurisë kamera, por jo.

  Fran Frrokajn e arrestoi reforma, jo shkeljet
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1321 [name] => BLOGU [slug] => blogu [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1321 [taxonomy] => category [description] => BLOGU [parent] => 0 [count] => 3320 [filter] => raw [cat_ID] => 1321 [category_count] => 3320 [category_description] => BLOGU [cat_name] => BLOGU [category_nicename] => blogu [category_parent] => 0 ) )
 • BLOGU
 • Fran Frrokajn e arrestoi reforma, jo shkeljet

  Pas këtyre dështimeve qeveria Rama nisi të flasë për Reformën në Drejtësi. Ambasadori Lu, Ambasadorja.

  PS, PD, LSI: Tri “banda” politike krejtësisht të ndryshme
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1321 [name] => BLOGU [slug] => blogu [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1321 [taxonomy] => category [description] => BLOGU [parent] => 0 [count] => 3320 [filter] => raw [cat_ID] => 1321 [category_count] => 3320 [category_description] => BLOGU [cat_name] => BLOGU [category_nicename] => blogu [category_parent] => 0 ) )
 • BLOGU
 • PS, PD, LSI: Tri “banda” politike krejtësisht të ndryshme

  Lideri nuk mund të mbështetet vetëm te dimensioni social i pritshmërive të bazuara në imitim,.

  “The Oriental cafe of Trieste”, një pikturë dhe dy personazhe shqiptarë (Foto)
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1321 [name] => BLOGU [slug] => blogu [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1321 [taxonomy] => category [description] => BLOGU [parent] => 0 [count] => 3320 [filter] => raw [cat_ID] => 1321 [category_count] => 3320 [category_description] => BLOGU [cat_name] => BLOGU [category_nicename] => blogu [category_parent] => 0 ) )
 • BLOGU
 • “The Oriental cafe of Trieste”, një pikturë dhe dy personazhe shqiptarë (Foto)

  Dy personazhet, që po pijnë kafenë dhe po bisedojnë janë të veshur njëri me fustanellë,.

  Sikur të ndërtonim një xhami moderne!
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1321 [name] => BLOGU [slug] => blogu [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1321 [taxonomy] => category [description] => BLOGU [parent] => 0 [count] => 3320 [filter] => raw [cat_ID] => 1321 [category_count] => 3320 [category_description] => BLOGU [cat_name] => BLOGU [category_nicename] => blogu [category_parent] => 0 ) )
 • BLOGU
 • Sikur të ndërtonim një xhami moderne!

  Komuniteti Mysliman shqiptar, në letargjinë e vet thjesht ndoqi palët, kurse komuniteti i arkitektëve vendas.

  Porosia e Komitetit Qendror: Mos i acaroni marrëdhëniet me Rexhep Qosen
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1321 [name] => BLOGU [slug] => blogu [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1321 [taxonomy] => category [description] => BLOGU [parent] => 0 [count] => 3320 [filter] => raw [cat_ID] => 1321 [category_count] => 3320 [category_description] => BLOGU [cat_name] => BLOGU [category_nicename] => blogu [category_parent] => 0 ) )
 • BLOGU
 • Porosia e Komitetit Qendror: Mos i acaroni marrëdhëniet me Rexhep Qosen

  Ekskluzive / Libri i Kaloçit: “Shkrimtarët dhe artistët nën diktatin komunist”, Zbulohet letra e kritikut.

  Ç’na duhet feminizmi, kur s’dimë të sillemi me njëra-tjetrën
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1321 [name] => BLOGU [slug] => blogu [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1321 [taxonomy] => category [description] => BLOGU [parent] => 0 [count] => 3320 [filter] => raw [cat_ID] => 1321 [category_count] => 3320 [category_description] => BLOGU [cat_name] => BLOGU [category_nicename] => blogu [category_parent] => 0 ) )
 • BLOGU
 • Ç’na duhet feminizmi, kur s’dimë të sillemi me njëra-tjetrën

  Feminizmi, kjo fjalë që na qarkullon nëpër media e diskutime panelesh, është për këto gra.