Shqipëria së shpjeti pa bukë, jepet alarmi nga Organizata Botërore e Ushqimit
Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Ekonomi [slug] => ekonomi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => Ekonomi [parent] => 0 [count] => 1122 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 1122 [category_description] => Ekonomi [cat_name] => Ekonomi [category_nicename] => ekonomi [category_parent] => 0 ) )
 • Ekonomi
 • Shqipëria së shpejti pa bukë, jepet alarmi nga Organizata Botërore e Ushqimit

  Sipas një harte të re të përpiluar nga Organizata Botërore e Ushqimit, Shqipëria gjendet në.

  Prapaskenat e deeuroizimit, shumë shpejt leku do të zhvlerësohet
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Ekonomi [slug] => ekonomi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => Ekonomi [parent] => 0 [count] => 1122 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 1122 [category_description] => Ekonomi [cat_name] => Ekonomi [category_nicename] => ekonomi [category_parent] => 0 ) )
 • Ekonomi
 • Prapaskenat e deeuroizimit, shumë shpejt leku do të zhvlerësohet

  Shqiptarët kanë vite që Euron dhe Dollarin, por më së shumti Euron, e kanë bërë.

  Pas 30 vitesh rihapet eksporti i mishit me Serbinë
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Ekonomi [slug] => ekonomi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => Ekonomi [parent] => 0 [count] => 1122 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 1122 [category_description] => Ekonomi [cat_name] => Ekonomi [category_nicename] => ekonomi [category_parent] => 0 ) )
 • Ekonomi
 • Pas 30 vitesh rihapet eksporti i mishit me Serbinë

  Shqipërisë i ndizet pas 30 vitesh drita e gjelbër e eksportit të të imtave dhe.

  Taksa e re e pronës, sa do të paguhet për apartamentet
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Ekonomi [slug] => ekonomi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => Ekonomi [parent] => 0 [count] => 1122 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 1122 [category_description] => Ekonomi [cat_name] => Ekonomi [category_nicename] => ekonomi [category_parent] => 0 ) )
 • Ekonomi
 • Taksa e re e pronës, sa do të paguhet për apartamentet

  Nga 1 prilli nis zbatimi i taksës së re për pronën. Banesat do të taksohen.

  Institucionet shtetërore të mbytura në borxhe, detyrimet sipas dikastereve
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Ekonomi [slug] => ekonomi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => Ekonomi [parent] => 0 [count] => 1122 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 1122 [category_description] => Ekonomi [cat_name] => Ekonomi [category_nicename] => ekonomi [category_parent] => 0 ) )
 • Ekonomi
 • Institucionet shtetërore të mbytura në borxhe, detyrimet sipas dikastereve

  Borxhi i institucioneve shtetërore ndaj firmave private ka arritur sërish në shifra të mëdha. Detyrimet.

  Taksa për pronën/ Sa do paguhet në 68 qytete të vendit, lista e më të shtrenjtëve
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Ekonomi [slug] => ekonomi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => Ekonomi [parent] => 0 [count] => 1122 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 1122 [category_description] => Ekonomi [cat_name] => Ekonomi [category_nicename] => ekonomi [category_parent] => 0 ) )
 • Ekonomi
 • Taksa për pronën/ Sa do paguhet në 68 qytete të vendit, lista e më të shtrenjtëve

  Taksa për pronën nuk do paguhet kudo njëlloj në të gjitha qytetet e Shqipërisë. Më.

  BSH: Gati monedha e re 20 lekëshe, kujdes se ka ndryshime
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Ekonomi [slug] => ekonomi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => Ekonomi [parent] => 0 [count] => 1122 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 1122 [category_description] => Ekonomi [cat_name] => Ekonomi [category_nicename] => ekonomi [category_parent] => 0 ) )
 • Ekonomi
 • BSH: Gati monedha e re 20 lekëshe, kujdes se ka ndryshime

  Banka e Shqipërisë ka njoftuar se nga data 30 mars e këtij viti, do të.

  Banka e Shqipërisë korrigjon gabimet ortografike, hedh monedhën e re në treg
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Ekonomi [slug] => ekonomi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => Ekonomi [parent] => 0 [count] => 1122 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 1122 [category_description] => Ekonomi [cat_name] => Ekonomi [category_nicename] => ekonomi [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 1 [name] => Kreu [slug] => kreu [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1 [taxonomy] => category [description] => Kreu [parent] => 0 [count] => 5534 [filter] => raw [cat_ID] => 1 [category_count] => 5534 [category_description] => Kreu [cat_name] => Kreu [category_nicename] => kreu [category_parent] => 0 ) )
 • Ekonomi
 • Kreu
 • Banka e Shqipërisë korrigjon gabimet ortografike, hedh monedhën e re në treg

  Banka e Shqipërisë do të rihedhë në qarkullim monedhën metalike me vlerë 20 lekë, pas.

  “Frankfurter Rundschau”: Bizneset bio të Shqipërisë, në Shqipëri çdokush mund të përmbushë ëndrrat e tij
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Ekonomi [slug] => ekonomi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => Ekonomi [parent] => 0 [count] => 1122 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 1122 [category_description] => Ekonomi [cat_name] => Ekonomi [category_nicename] => ekonomi [category_parent] => 0 ) )
 • Ekonomi
 • “Frankfurter Rundschau”: Bizneset bio të Shqipërisë, në Shqipëri çdokush mund të përmbushë ëndrrat e tij

  “Që prej epokës pararomake, Shqipëria ishte një vend që prodhonte verë. Ka pafund varietetesh të.

  Dëmshpërblimet për ish-të përndjekurit/ Bllokohet dhënia e kësteve të radhës, ndryshime në ligj për trashëgimtarët
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Ekonomi [slug] => ekonomi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => Ekonomi [parent] => 0 [count] => 1122 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 1122 [category_description] => Ekonomi [cat_name] => Ekonomi [category_nicename] => ekonomi [category_parent] => 0 ) )
 • Ekonomi
 • Dëmshpërblimet për ish-të përndjekurit/ Bllokohet dhënia e kësteve të radhës, ndryshime në ligj për trashëgimtarët

  Prej kohësh është bllokuar dhënia e kësteve të radhës të dëmshpërblimeve për ish-të përndjekurit dhe.

  Fasonët në udhëkryq: Përballë presionit të emigrimit dhe konkurrencës së fqinjëve
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Ekonomi [slug] => ekonomi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => Ekonomi [parent] => 0 [count] => 1122 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 1122 [category_description] => Ekonomi [cat_name] => Ekonomi [category_nicename] => ekonomi [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 18 [name] => Sociale [slug] => sociale [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 18 [taxonomy] => category [description] => Sociale [parent] => 0 [count] => 1415 [filter] => raw [cat_ID] => 18 [category_count] => 1415 [category_description] => Sociale [cat_name] => Sociale [category_nicename] => sociale [category_parent] => 0 ) )
 • Ekonomi
 • Sociale
 • Fasonët në udhëkryq: Përballë presionit të emigrimit dhe konkurrencës së fqinjëve

  Instituti i Statistikave ka konstatuar rënie të papunësisë në vend, tregues që në fund të.

  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Ekonomi [slug] => ekonomi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => Ekonomi [parent] => 0 [count] => 1122 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 1122 [category_description] => Ekonomi [cat_name] => Ekonomi [category_nicename] => ekonomi [category_parent] => 0 ) )
 • Ekonomi
 • Krahasimi i buxheteve/ Qeveria shqiptare ndan më pak fonde për të varfërit se mesatarja e BE

  Shtresat e brishta të Shqipërisë,  pensionistët,  të varfërit, të papunët dhe invalidët kanë mbështetje të.

  Euro arrin nivelin më të ulët që nga 2009, edhe sa do vazhdojë rënia
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Ekonomi [slug] => ekonomi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => Ekonomi [parent] => 0 [count] => 1122 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 1122 [category_description] => Ekonomi [cat_name] => Ekonomi [category_nicename] => ekonomi [category_parent] => 0 ) )
 • Ekonomi
 • Euro arrin nivelin më të ulët që nga 2009, edhe sa do vazhdojë rënia

  Euro ka vijuar të nënçmohet më tej në tregun vendas duke shënuar rishtas rekord të.

  Krahasuar me mesataren e BE-së, Shqipëria ka fondin më të ulët për të varfrit
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Ekonomi [slug] => ekonomi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => Ekonomi [parent] => 0 [count] => 1122 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 1122 [category_description] => Ekonomi [cat_name] => Ekonomi [category_nicename] => ekonomi [category_parent] => 0 ) )
 • Ekonomi
 • Krahasuar me mesataren e BE-së, Shqipëria ka fondin më të ulët për të varfrit

  Sipas një krahasimi të bërë mes buxheteve të vendeve të BE-së, të cilët përcaktohen për.

  Rinas: Çmimi i biletave do të ulet shumë shpejt, ja përse
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Ekonomi [slug] => ekonomi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => Ekonomi [parent] => 0 [count] => 1122 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 1122 [category_description] => Ekonomi [cat_name] => Ekonomi [category_nicename] => ekonomi [category_parent] => 0 ) )
 • Ekonomi
 • Rinas: Çmimi i biletave do të ulet shumë shpejt, ja përse

  Shumë shpejt, çmimi i biletave të avioneve do të ulet edhe në Shqipëri. Këtë e.

  FMN nuk ka sekrete: Edhe në 2020, Shqipëria dhe Kosova më të varfërat e Europës
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Ekonomi [slug] => ekonomi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => Ekonomi [parent] => 0 [count] => 1122 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 1122 [category_description] => Ekonomi [cat_name] => Ekonomi [category_nicename] => ekonomi [category_parent] => 0 ) )
 • Ekonomi
 • FMN nuk ka sekrete: Edhe në 2020, Shqipëria dhe Kosova më të varfërat e Europës

  Të ardhurat për frymë të Shqipërisë në vitin 2022 pritet të arrijnë në 6,206 dollarë,.

  "Çmendet” qeveria, shpenzime marramendëse gjatë muajit dhjetor
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Ekonomi [slug] => ekonomi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => Ekonomi [parent] => 0 [count] => 1122 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 1122 [category_description] => Ekonomi [cat_name] => Ekonomi [category_nicename] => ekonomi [category_parent] => 0 ) )
 • Ekonomi
 • “Çmendet” qeveria, shpenzime marramendëse gjatë muajit dhjetor

  Për të katërtin vit radhazi, qeveria shqiptare shpenzoi një sasi të stërmadhe parash në muajin.

  Koncesionet/ Misioni i FMN mbërrin në Tiranë
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Ekonomi [slug] => ekonomi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => Ekonomi [parent] => 0 [count] => 1122 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 1122 [category_description] => Ekonomi [cat_name] => Ekonomi [category_nicename] => ekonomi [category_parent] => 0 ) )
 • Ekonomi
 • Koncesionet/ Misioni i FMN mbërrin në Tiranë

  Misioni i Fondit Monetar Ndërkombëtar ka mbërritur në Tiranë, për të mbikëqyrur nga afër zhvillimet.

  Lista/ Cilat janë sipërmarrëset femra më të sukseshme në vend që fitojnë miliona dollarë
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 10 [name] => Aktualitet [slug] => aktualitet [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 10 [taxonomy] => category [description] => Aktualitet [parent] => 0 [count] => 12957 [filter] => raw [cat_ID] => 10 [category_count] => 12957 [category_description] => Aktualitet [cat_name] => Aktualitet [category_nicename] => aktualitet [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Ekonomi [slug] => ekonomi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => Ekonomi [parent] => 0 [count] => 1122 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 1122 [category_description] => Ekonomi [cat_name] => Ekonomi [category_nicename] => ekonomi [category_parent] => 0 ) )
 • Aktualitet
 • Ekonomi
 • Lista/ Cilat janë sipërmarrëset femra më të sukseshme në vend që fitojnë miliona dollarë

  Sot është 8 marsi, dita ndërkombëtare e femrës. Në shoqërinë tonë gratë vetëm vitet e.

  Italia nuk ndalet, i do bizneset Call Centër në shtëpi. Një plan i ri në prag
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Ekonomi [slug] => ekonomi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => Ekonomi [parent] => 0 [count] => 1122 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 1122 [category_description] => Ekonomi [cat_name] => Ekonomi [category_nicename] => ekonomi [category_parent] => 0 ) )
 • Ekonomi
 • Italia nuk ndalet, i do bizneset Call Centër në shtëpi. Një plan i ri në prag

  Vendi përtej Adriatikut, Italia, duket se e ka vendosur të ndjekë politika të ngjashme me.