Foto/ Eshtë ikonë e modës por Kim zbulon të vërtetën: "Rrobat mi zgjedh..."
Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 13115 [name] => Mode [slug] => mode [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13115 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 109 [filter] => raw [cat_ID] => 13115 [category_count] => 109 [category_description] => [cat_name] => Mode [category_nicename] => mode [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 17401 [name] => MODE-FACEBOOK-INSTAGRAM [slug] => mode-facebook-instagram [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 17401 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 121 [filter] => raw [cat_ID] => 17401 [category_count] => 121 [category_description] => [cat_name] => MODE-FACEBOOK-INSTAGRAM [category_nicename] => mode-facebook-instagram [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 12010 [name] => Pamfleti Rozë [slug] => pamfleti-roze [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12010 [taxonomy] => category [description] => Pamfleti Rozë [parent] => 0 [count] => 3621 [filter] => raw [cat_ID] => 12010 [category_count] => 3621 [category_description] => Pamfleti Rozë [cat_name] => Pamfleti Rozë [category_nicename] => pamfleti-roze [category_parent] => 0 ) [3] => WP_Term Object ( [term_id] => 13012 [name] => ShowBiz [slug] => showbiz [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13012 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 3591 [filter] => raw [cat_ID] => 13012 [category_count] => 3591 [category_description] => [cat_name] => ShowBiz [category_nicename] => showbiz [category_parent] => 0 ) )
 • Mode
 • MODE-FACEBOOK-INSTAGRAM
 • Pamfleti Rozë
 • ShowBiz
 • Foto/ Eshtë ikonë e modës por Kim zbulon të vërtetën: “Rrobat mi zgjedh…”

  Ajo kohët e fundit zbuloi për Elle.com se bashkëshorti i saj Kanye West i sugjeron.

  Foto/ "Gjoksi im është shtet me vete": aktorja ankohet për 'problemin' e saj fizik!
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 17401 [name] => MODE-FACEBOOK-INSTAGRAM [slug] => mode-facebook-instagram [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 17401 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 121 [filter] => raw [cat_ID] => 17401 [category_count] => 121 [category_description] => [cat_name] => MODE-FACEBOOK-INSTAGRAM [category_nicename] => mode-facebook-instagram [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 12010 [name] => Pamfleti Rozë [slug] => pamfleti-roze [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12010 [taxonomy] => category [description] => Pamfleti Rozë [parent] => 0 [count] => 3621 [filter] => raw [cat_ID] => 12010 [category_count] => 3621 [category_description] => Pamfleti Rozë [cat_name] => Pamfleti Rozë [category_nicename] => pamfleti-roze [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 13012 [name] => ShowBiz [slug] => showbiz [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13012 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 3591 [filter] => raw [cat_ID] => 13012 [category_count] => 3591 [category_description] => [cat_name] => ShowBiz [category_nicename] => showbiz [category_parent] => 0 ) )
 • MODE-FACEBOOK-INSTAGRAM
 • Pamfleti Rozë
 • ShowBiz
 • Foto/ “Gjoksi im është shtet me vete”: aktorja ankohet për ‘problemin’ e saj fizik!

  Ajo është më shume e njohur për humorin e saj të zhurmshëm. Por ishte trupi.

  Foto/ Beme mama të të ngjaj! Vajza e perëndeshës greke vishet e gjitha në ar!
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 17401 [name] => MODE-FACEBOOK-INSTAGRAM [slug] => mode-facebook-instagram [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 17401 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 121 [filter] => raw [cat_ID] => 17401 [category_count] => 121 [category_description] => [cat_name] => MODE-FACEBOOK-INSTAGRAM [category_nicename] => mode-facebook-instagram [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 12010 [name] => Pamfleti Rozë [slug] => pamfleti-roze [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12010 [taxonomy] => category [description] => Pamfleti Rozë [parent] => 0 [count] => 3621 [filter] => raw [cat_ID] => 12010 [category_count] => 3621 [category_description] => Pamfleti Rozë [cat_name] => Pamfleti Rozë [category_nicename] => pamfleti-roze [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 13012 [name] => ShowBiz [slug] => showbiz [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13012 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 3591 [filter] => raw [cat_ID] => 13012 [category_count] => 3591 [category_description] => [cat_name] => ShowBiz [category_nicename] => showbiz [category_parent] => 0 ) )
 • MODE-FACEBOOK-INSTAGRAM
 • Pamfleti Rozë
 • ShowBiz
 • Foto/ Beme mama të të ngjaj! Vajza e perëndeshës greke vishet e gjitha në ar!

  Megjithëse ajo është një artiste qe ka fituar pafund ‘disqe platini’, zgjedhja e Beyonce ishte.

  Foto/ Zgjidhe shoqen si vetja! Kylie dhe mikesha, një dyshe përveluese në vaskë!
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12010 [name] => Pamfleti Rozë [slug] => pamfleti-roze [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12010 [taxonomy] => category [description] => Pamfleti Rozë [parent] => 0 [count] => 3621 [filter] => raw [cat_ID] => 12010 [category_count] => 3621 [category_description] => Pamfleti Rozë [cat_name] => Pamfleti Rozë [category_nicename] => pamfleti-roze [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 13012 [name] => ShowBiz [slug] => showbiz [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13012 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 3591 [filter] => raw [cat_ID] => 13012 [category_count] => 3591 [category_description] => [cat_name] => ShowBiz [category_nicename] => showbiz [category_parent] => 0 ) )
 • Pamfleti Rozë
 • ShowBiz
 • Foto/ Zgjidhe shoqen si vetja! Kylie dhe mikesha, një dyshe përveluese në vaskë!

  Kylie Jenner është argëtuar duke ndarë foto nga sesioni i saj i nxehtë në vaske.

  Foto/ E dinit që Paris Hilton ka një moter pothuajse identike?!
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12010 [name] => Pamfleti Rozë [slug] => pamfleti-roze [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12010 [taxonomy] => category [description] => Pamfleti Rozë [parent] => 0 [count] => 3621 [filter] => raw [cat_ID] => 12010 [category_count] => 3621 [category_description] => Pamfleti Rozë [cat_name] => Pamfleti Rozë [category_nicename] => pamfleti-roze [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 13012 [name] => ShowBiz [slug] => showbiz [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13012 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 3591 [filter] => raw [cat_ID] => 13012 [category_count] => 3591 [category_description] => [cat_name] => ShowBiz [category_nicename] => showbiz [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 14821 [name] => Stil [slug] => stil [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 14821 [taxonomy] => category [description] => Stil [parent] => 0 [count] => 101 [filter] => raw [cat_ID] => 14821 [category_count] => 101 [category_description] => Stil [cat_name] => Stil [category_nicename] => stil [category_parent] => 0 ) )
 • Pamfleti Rozë
 • ShowBiz
 • Stil
 • Foto/ E dinit që Paris Hilton ka një moter pothuajse identike?!

  Ato janë dy nga motrat më të famshme në Hollywood. Dhe të shtunën, Paris Hilton.

  Foto/ Kush paguan për fustanet super të shrenjta të princeshës së ardhshme?
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12010 [name] => Pamfleti Rozë [slug] => pamfleti-roze [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12010 [taxonomy] => category [description] => Pamfleti Rozë [parent] => 0 [count] => 3621 [filter] => raw [cat_ID] => 12010 [category_count] => 3621 [category_description] => Pamfleti Rozë [cat_name] => Pamfleti Rozë [category_nicename] => pamfleti-roze [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 13012 [name] => ShowBiz [slug] => showbiz [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13012 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 3591 [filter] => raw [cat_ID] => 13012 [category_count] => 3591 [category_description] => [cat_name] => ShowBiz [category_nicename] => showbiz [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 14821 [name] => Stil [slug] => stil [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 14821 [taxonomy] => category [description] => Stil [parent] => 0 [count] => 101 [filter] => raw [cat_ID] => 14821 [category_count] => 101 [category_description] => Stil [cat_name] => Stil [category_nicename] => stil [category_parent] => 0 ) )
 • Pamfleti Rozë
 • ShowBiz
 • Stil
 • Foto/ Kush paguan për fustanet super të shrenjta të princeshës së ardhshme?

  Gjatë daljes së parë zyrtare përkrah mbretëreshës Elisabettë, Meghan Markle ka magjepsur fansat e saj.

  Foto/Ja kush është bukuroshja filipinase që po bëhet hit në Instagram!
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 13115 [name] => Mode [slug] => mode [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13115 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 109 [filter] => raw [cat_ID] => 13115 [category_count] => 109 [category_description] => [cat_name] => Mode [category_nicename] => mode [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 17401 [name] => MODE-FACEBOOK-INSTAGRAM [slug] => mode-facebook-instagram [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 17401 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 121 [filter] => raw [cat_ID] => 17401 [category_count] => 121 [category_description] => [cat_name] => MODE-FACEBOOK-INSTAGRAM [category_nicename] => mode-facebook-instagram [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 12010 [name] => Pamfleti Rozë [slug] => pamfleti-roze [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12010 [taxonomy] => category [description] => Pamfleti Rozë [parent] => 0 [count] => 3621 [filter] => raw [cat_ID] => 12010 [category_count] => 3621 [category_description] => Pamfleti Rozë [cat_name] => Pamfleti Rozë [category_nicename] => pamfleti-roze [category_parent] => 0 ) [3] => WP_Term Object ( [term_id] => 13012 [name] => ShowBiz [slug] => showbiz [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13012 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 3591 [filter] => raw [cat_ID] => 13012 [category_count] => 3591 [category_description] => [cat_name] => ShowBiz [category_nicename] => showbiz [category_parent] => 0 ) )
 • Mode
 • MODE-FACEBOOK-INSTAGRAM
 • Pamfleti Rozë
 • ShowBiz
 • Foto/Ja kush është bukuroshja filipinase që po bëhet hit në Instagram!

  Nëse ju rastis të vizitoni profilin në Instagram të Daphne Joy (e cila numëron 1,2.

  Zbulohet se sa milionë do ishte gati të paguante Marina Vjollca në fillimet e saj, për të hyrë në Top Channel
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12010 [name] => Pamfleti Rozë [slug] => pamfleti-roze [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12010 [taxonomy] => category [description] => Pamfleti Rozë [parent] => 0 [count] => 3621 [filter] => raw [cat_ID] => 12010 [category_count] => 3621 [category_description] => Pamfleti Rozë [cat_name] => Pamfleti Rozë [category_nicename] => pamfleti-roze [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 13012 [name] => ShowBiz [slug] => showbiz [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13012 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 3591 [filter] => raw [cat_ID] => 13012 [category_count] => 3591 [category_description] => [cat_name] => ShowBiz [category_nicename] => showbiz [category_parent] => 0 ) )
 • Pamfleti Rozë
 • ShowBiz
 • Zbulohet se sa milionë do ishte gati të paguante Marina Vjollca në fillimet e saj, për të hyrë në Top Channel

  Tani kur përmendet emri i saj, menjëherë në mend të shkon një vajzë e bukur.

  Foto/ Nuk ka fund! Denoncohet për ngacmime seksuale edhe presidenti i "Oscar"!
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12010 [name] => Pamfleti Rozë [slug] => pamfleti-roze [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12010 [taxonomy] => category [description] => Pamfleti Rozë [parent] => 0 [count] => 3621 [filter] => raw [cat_ID] => 12010 [category_count] => 3621 [category_description] => Pamfleti Rozë [cat_name] => Pamfleti Rozë [category_nicename] => pamfleti-roze [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 13012 [name] => ShowBiz [slug] => showbiz [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13012 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 3591 [filter] => raw [cat_ID] => 13012 [category_count] => 3591 [category_description] => [cat_name] => ShowBiz [category_nicename] => showbiz [category_parent] => 0 ) )
 • Pamfleti Rozë
 • ShowBiz
 • Foto/ Nuk ka fund! Denoncohet për ngacmime seksuale edhe presidenti i “Oscar”!

  Denoncohet për ngacmime seksuale John Bailey, presidenti i “Academy of Motion Picture Arts and Science”.

  Foto/ Martohet nipi i ish-deputetit, “çmendet” Tirana me makina super luksoze
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12010 [name] => Pamfleti Rozë [slug] => pamfleti-roze [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12010 [taxonomy] => category [description] => Pamfleti Rozë [parent] => 0 [count] => 3621 [filter] => raw [cat_ID] => 12010 [category_count] => 3621 [category_description] => Pamfleti Rozë [cat_name] => Pamfleti Rozë [category_nicename] => pamfleti-roze [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 13012 [name] => ShowBiz [slug] => showbiz [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13012 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 3591 [filter] => raw [cat_ID] => 13012 [category_count] => 3591 [category_description] => [cat_name] => ShowBiz [category_nicename] => showbiz [category_parent] => 0 ) )
 • Pamfleti Rozë
 • ShowBiz
 • Foto/ Martohet nipi i ish-deputetit, “çmendet” Tirana me makina super luksoze

  Ditën e djeshme rrugët e Tiranës dhe të Mamurrasit u mbushën me makina super luksoze..

  Foto/ Jo vetëm Harry dhe Meghan! Një tjetër dasëm mbretërore u zhvillua këtë javë!
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12010 [name] => Pamfleti Rozë [slug] => pamfleti-roze [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12010 [taxonomy] => category [description] => Pamfleti Rozë [parent] => 0 [count] => 3621 [filter] => raw [cat_ID] => 12010 [category_count] => 3621 [category_description] => Pamfleti Rozë [cat_name] => Pamfleti Rozë [category_nicename] => pamfleti-roze [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 13012 [name] => ShowBiz [slug] => showbiz [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13012 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 3591 [filter] => raw [cat_ID] => 13012 [category_count] => 3591 [category_description] => [cat_name] => ShowBiz [category_nicename] => showbiz [category_parent] => 0 ) )
 • Pamfleti Rozë
 • ShowBiz
 • Foto/ Jo vetëm Harry dhe Meghan! Një tjetër dasëm mbretërore u zhvillua këtë javë!

  Martesë “ekzotike” për princin e Hannover-it, Christian-in, i cili në Limë është martuar me të.

  Kjo është e vetmja tifoze që beson se Roma do ta eleminojë Mesin dhe Barcelonën
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 13012 [name] => ShowBiz [slug] => showbiz [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13012 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 3591 [filter] => raw [cat_ID] => 13012 [category_count] => 3591 [category_description] => [cat_name] => ShowBiz [category_nicename] => showbiz [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 305 [name] => Sport [slug] => sport [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 305 [taxonomy] => category [description] => Sport [parent] => 0 [count] => 3638 [filter] => raw [cat_ID] => 305 [category_count] => 3638 [category_description] => Sport [cat_name] => Sport [category_nicename] => sport [category_parent] => 0 ) )
 • ShowBiz
 • Sport
 • Kjo është e vetmja tifoze që beson se Roma do ta eleminojë Mesin dhe Barcelonën

  Roma ka një tifoze special që beson se skuadra mund ta fitojë edhe UEFA Champions.

  Foto/ Besa Kokëdhima nuk njihet! Shikoni ndyshimin drastik që ajo ka bërë ndër vite
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12010 [name] => Pamfleti Rozë [slug] => pamfleti-roze [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12010 [taxonomy] => category [description] => Pamfleti Rozë [parent] => 0 [count] => 3621 [filter] => raw [cat_ID] => 12010 [category_count] => 3621 [category_description] => Pamfleti Rozë [cat_name] => Pamfleti Rozë [category_nicename] => pamfleti-roze [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 13012 [name] => ShowBiz [slug] => showbiz [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13012 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 3591 [filter] => raw [cat_ID] => 13012 [category_count] => 3591 [category_description] => [cat_name] => ShowBiz [category_nicename] => showbiz [category_parent] => 0 ) )
 • Pamfleti Rozë
 • ShowBiz
 • Foto/ Besa Kokëdhima nuk njihet! Shikoni ndyshimin drastik që ajo ka bërë ndër vite

  Besa Kokëdhima është një nga këngëtaret më të talentuara në shqipëri dhe njihet për një.

  (Foto) Oriola Marashi feston 22-vjetorin, surpriza fantastike që i bën Noizy në mesnatë ju le pa fjalë
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12010 [name] => Pamfleti Rozë [slug] => pamfleti-roze [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12010 [taxonomy] => category [description] => Pamfleti Rozë [parent] => 0 [count] => 3621 [filter] => raw [cat_ID] => 12010 [category_count] => 3621 [category_description] => Pamfleti Rozë [cat_name] => Pamfleti Rozë [category_nicename] => pamfleti-roze [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 13012 [name] => ShowBiz [slug] => showbiz [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13012 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 3591 [filter] => raw [cat_ID] => 13012 [category_count] => 3591 [category_description] => [cat_name] => ShowBiz [category_nicename] => showbiz [category_parent] => 0 ) )
 • Pamfleti Rozë
 • ShowBiz
 • (Foto) Oriola Marashi feston 22-vjetorin, surpriza fantastike që i bën Noizy në mesnatë ju le pa fjalë

  Sot Oriola Marashi feston 22-vjetorin e saj. Siç e do zakoni festimet e ditëlindjes fillojnë.

  Foto/ Tërbohet nusja e Berishës, provokon me gjoksin e saj bombastik
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12010 [name] => Pamfleti Rozë [slug] => pamfleti-roze [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12010 [taxonomy] => category [description] => Pamfleti Rozë [parent] => 0 [count] => 3621 [filter] => raw [cat_ID] => 12010 [category_count] => 3621 [category_description] => Pamfleti Rozë [cat_name] => Pamfleti Rozë [category_nicename] => pamfleti-roze [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 13012 [name] => ShowBiz [slug] => showbiz [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13012 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 3591 [filter] => raw [cat_ID] => 13012 [category_count] => 3591 [category_description] => [cat_name] => ShowBiz [category_nicename] => showbiz [category_parent] => 0 ) )
 • Pamfleti Rozë
 • ShowBiz
 • Foto/ Tërbohet nusja e Berishës, provokon me gjoksin e saj bombastik

  Blogeria e njohur Armina Mevlani është në qëndër të vëmendjes nga çdo media rozë dhe.

  U pyet nëse balerinët janë gay, Graciano habit me përgjigjen e tij
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12010 [name] => Pamfleti Rozë [slug] => pamfleti-roze [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12010 [taxonomy] => category [description] => Pamfleti Rozë [parent] => 0 [count] => 3621 [filter] => raw [cat_ID] => 12010 [category_count] => 3621 [category_description] => Pamfleti Rozë [cat_name] => Pamfleti Rozë [category_nicename] => pamfleti-roze [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 13012 [name] => ShowBiz [slug] => showbiz [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13012 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 3591 [filter] => raw [cat_ID] => 13012 [category_count] => 3591 [category_description] => [cat_name] => ShowBiz [category_nicename] => showbiz [category_parent] => 0 ) )
 • Pamfleti Rozë
 • ShowBiz
 • U pyet nëse balerinët janë gay, Graciano habit me përgjigjen e tij

  I ftuar në ermisionin “Thumb”, Graciano ka folur për jetën dhe profesionin e tij. Ai.

  Video/ Më në fund del versioni final i këngës që do përfaqësojë Shqipërinë në Eurovizion
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12010 [name] => Pamfleti Rozë [slug] => pamfleti-roze [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12010 [taxonomy] => category [description] => Pamfleti Rozë [parent] => 0 [count] => 3621 [filter] => raw [cat_ID] => 12010 [category_count] => 3621 [category_description] => Pamfleti Rozë [cat_name] => Pamfleti Rozë [category_nicename] => pamfleti-roze [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 13012 [name] => ShowBiz [slug] => showbiz [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13012 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 3591 [filter] => raw [cat_ID] => 13012 [category_count] => 3591 [category_description] => [cat_name] => ShowBiz [category_nicename] => showbiz [category_parent] => 0 ) )
 • Pamfleti Rozë
 • ShowBiz
 • Video/ Më në fund del versioni final i këngës që do përfaqësojë Shqipërinë në Eurovizion

  U publikua më në fund versioni final i këngës “Mall”, nga Eugent Bushpepa, i cili.

  (Foto) I vjedhin ‘Instagramin’ dhe i postojnë foto intime, reagon gjyshja seksi Albëria Hadërgjonaj: “Është montazh”!
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12010 [name] => Pamfleti Rozë [slug] => pamfleti-roze [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12010 [taxonomy] => category [description] => Pamfleti Rozë [parent] => 0 [count] => 3621 [filter] => raw [cat_ID] => 12010 [category_count] => 3621 [category_description] => Pamfleti Rozë [cat_name] => Pamfleti Rozë [category_nicename] => pamfleti-roze [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 13012 [name] => ShowBiz [slug] => showbiz [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13012 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 3591 [filter] => raw [cat_ID] => 13012 [category_count] => 3591 [category_description] => [cat_name] => ShowBiz [category_nicename] => showbiz [category_parent] => 0 ) )
 • Pamfleti Rozë
 • ShowBiz
 • (Foto) I vjedhin ‘Instagramin’ dhe i postojnë foto intime, reagon gjyshja seksi Albëria Hadërgjonaj: “Është montazh”!

  Albërie Hadërgjonaj është një nga këngëtaret më të përfolura të showbiz-it shqiptar për format e.

  (Foto) Ardit Gjebrea preku të gjithë me fjalët emocionues që i dedikoi bashkëshortes së tij
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12010 [name] => Pamfleti Rozë [slug] => pamfleti-roze [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12010 [taxonomy] => category [description] => Pamfleti Rozë [parent] => 0 [count] => 3621 [filter] => raw [cat_ID] => 12010 [category_count] => 3621 [category_description] => Pamfleti Rozë [cat_name] => Pamfleti Rozë [category_nicename] => pamfleti-roze [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 13012 [name] => ShowBiz [slug] => showbiz [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13012 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 3591 [filter] => raw [cat_ID] => 13012 [category_count] => 3591 [category_description] => [cat_name] => ShowBiz [category_nicename] => showbiz [category_parent] => 0 ) )
 • Pamfleti Rozë
 • ShowBiz
 • (Foto) Ardit Gjebrea preku të gjithë me fjalët emocionues që i dedikoi bashkëshortes së tij

  Ardit Gjebrea, moderator më i dashur për publikun rrallë herë shpreh dashurinë e tij në.

  Ilda Bejleri nuk duron më: Me Mustafa llumin do shihemi në gjyq
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12010 [name] => Pamfleti Rozë [slug] => pamfleti-roze [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12010 [taxonomy] => category [description] => Pamfleti Rozë [parent] => 0 [count] => 3621 [filter] => raw [cat_ID] => 12010 [category_count] => 3621 [category_description] => Pamfleti Rozë [cat_name] => Pamfleti Rozë [category_nicename] => pamfleti-roze [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 13012 [name] => ShowBiz [slug] => showbiz [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13012 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 3591 [filter] => raw [cat_ID] => 13012 [category_count] => 3591 [category_description] => [cat_name] => ShowBiz [category_nicename] => showbiz [category_parent] => 0 ) )
 • Pamfleti Rozë
 • ShowBiz
 • Ilda Bejleri nuk duron më: Me Mustafa llumin do shihemi në gjyq

  Mesa duket debati që është shkaktuar mes opinionistit Mustafa Nano dhe moderatoreve të sportit  nuk.