Debati për Kryeprokurorin e ri, ndërhyn ambasada e SHBA

Debati për Kryeprokurorin e ri, ndërhyn ambasada e SHBA

Pas debatit te Komisioni i Ligjeve mbi zgjedhjen e kryeprokurorit te ri qe do te zevendesohet Adriatik Llallen vjen deklarata e Ambasades se SHBA.


Loading...

Deklaratë e Ambasadorit të SHBA Donald Lu

Kushtetuta dhe ligji për
Prokurorinë janë të qarta. Ambasada e Shteteve të Bashkuara
mbështet opinionin ligjor që OPDAT dhe EURALIUS I kanë dhënë
Parlamentit. Ne nxisim Parlamentin të zbatojë ligjin.

Loading...

Loading...