Ish-të përndjekurit, Ahmetaj: Kësti i tetë 100%, shtesë për Vettingun

Ish-të përndjekurit, Ahmetaj: Kësti i tetë 100%, shtesë për Vettingun

Ministri i Financave dhe Ekonomisë Arben Ahmetaj ka deklaruar në komisionin e Ekonomisë se deri në fund të këtij viti ish-të përndjekurit që janë gjallë do të marrin këstin e tetë në masën 100%.


Loading...

“Deri në datën 31 dhjetor ish- të përndjekurit do të marrin këstin e tetë në masën 100% për të gjallët” tha ai. Më pas ministri u shpreh se do të ketë edhe një fond shtesë për organet e Vettingut.

Loading...

Loading...

more recommended stories