Padia e Zenit, reagon juristi Romeo Karaj: Pjellë e Saliut bëj durim, prit të vij Izeti!

Padia e Zenit, reagon juristi Romeo Karaj: Pjellë e Saliut bëj durim, prit të vij Izeti!

Juristi Romeo Karaj ka reaguar  pas padisë së ngritur ndaj tij nga Shkëlzen Berisha. Ai pretendon se juristi ka cënuar nderin e tij përmes një statusi ku shkruan: “Atë heroinën që çoje me makinën e babit  dhe karburantin e shtetit të Landi Jashrit në Vlorë, nuk e ke harruar besoj”.


Loading...

Reagimi i plotë i Romeo Karajt:

Java shtatë e Zeni tetë.

Dje u njoftova për avazin e radhës së Zenit. Padia e radhës, u lançua me “sukses” nga biri combativ i Saliut. Unë tashmë duhet të gjykohem nga shërbetori personal i Saliut, në sistemin e drejtësise, Ahmet Metalija, pasi sipas zotërinjve shtypës të ketij vendi, unë paskam shpifur për pjellen e Sali Berishës.

Edhe pse u bë bajat ky avaz i Zenit, përsëri gjykata pranon të investohet çmendurisht në procese të tilla qesharake, edhe pse faktet janë të njohura botërisht.

Nuk i del e keqja pjellës së Saliut, me qëndrimin tim në mbrojtje të së drejtës dhe të pasurisë kombëtare, prandaj insiston me avazin e padive për shpifje kundra meje.

Këto padi qesharake, sado të shumta të jenë në numër, nuk mund të zhvlerësojnë dy kallëzimet e mija penale, përkundrejt Saliut, Nuelit, Ilirit, Rulit, Nepravishtes, Hejsekut, Roman etj.

Edhe nëse sistemi i kalbur i drejtësise, si dhe ai politik, do të mundohen t’i zhvleresojnë ato kallëzime, unë e siguroj pjellën e Saliut, se do të jem në krye të aksionit per vendosjen e drejtesise direkt nga populli, denimin e hajduteve dhe konfiskimin e pasurise se tyre.

Saliu mund t’a ketë kuptuar, por pjella e tij jo, se un dhe të tjerë si une, e dimë tashme si funksionon sistemi i së keqes në Shqiperi, dhe do te flasim e veprojme, pa pjerdhur fare per padite alla Zenushka, deri sa ky popull te fitoje te drejtat e tij dhe e keqja me ne krye Saliun, te marre ate qe meriton.

Fare idjot, i pacipë dhe i pafytyrë, pjella e deshtuar e Saliut, me konsideron mua shpifes, ne lidhje me nje fakt, te nxjerre ne drite shume kohe perpara se t’a citoja une nga Izet Berisha, ne televizion, ne librin e tij, si dhe ne mjaft prononcime te tij.

Zenushka me akuzon se unë i kam kujtuar trafikun e bëre prej tij, me makinen e shtetit, me Landin e Jasharit. Ky fakt është bëre i njohur publikisht nga Izeti, përballe gazetares Mira Kazhani, ne Kusadasi disa vite me pare.

E keshilloj combativin e Berishës, bej durim, prit te vij Izeti, dhe përballu njeherë e mire ti dhe yt atë me të. Ateherë do t’a marrësh sqarimin nga vete burimi i kësaj akuze që ështe Izeti, ai që per shume vite ruajti kokën e së keqes ne Shqiperi. Nëse unë do te isha burimi i kësaj akuze, nuk do të mjaftohesha me një status, por do t’i qëndisja një kallezim penal, të kompletuar me të gjitha detajet, ashtu siç ja qëndisa plakut Sali.

Te besh padi, pse citon një fakt te njohur publikisht, eshte shenje e qarte paniku, mllefi, humbje te arsyes dhe te shpresesh.Gjithmone fundi ështe ëdhe komik, prandaj shqiptarët kanë rastin te njohin akoma me mire, me realisht se cilet po mbajne mbi shpatulla prej 28 vitesh.

Une anatemoj plakun e fëlliqur Sali, si arkitekt dhe ndertues te sistemit me te felliqur politik në glob, por nuk lë pas edhe protagonistet e tjere pasues te tij, uzurpues te te drejtave te popullit, pasurive te tij, te te tashmes dhe te ardhmes se tij.

Padite e Saliut, të bera në emër të të birit te tij ndaj meje, janë vetëm ngacmime pozitive, rivitalizuese te qendrimit tim te prere, karshi Saliut, Ilirit dhe cdo hajduti rreth e pas tyre.

Kallëzimet e mija janë bëre, deklarimet në mbështetje të kallëzimeve po ashtu, ndaj unë po pres tepër i qetë përballjen direkte në gjyqin e vertetë me Saliun dhe bandën e tij.

Këtë qetesi, nuk ma cënojne dot paditë-shashka të Zen shushkës!

Loading...

Loading...